Yazar Ipek Ongun, Mersin'de Hayranlariyla Bulustu

İçel Büyüksehir Belediyesi, yazar Ipek Ongun’u ‘Adab-i Muaseret Söylesisi’nde kiz çocuklariyla bulusturdu.

Yazar Ipek Ongun, Mersin'de Hayranlariyla Bulustu
Her yastan kadinin ve kiz çocuklarinin yogun ilgi gösterdigi söyleside Ongun, temiz ve düzenli kiyafet giymenin, dis görünüse dikkat etmenin ve tesekkür etmek ile özür dilemenin önemine deginen degerli tavsiyeler verdi. Ongun’u dikkatle dinleyen hayranlari, söylesinin sonunda merak ettiklerini sordu ve kitaplarini imzalatti.

“Gençlerimize güveniyorum, güzel seyler olacagina da inaniyorum”

Keyifli bir söylesi geçirdiklerini kaydeden yazar Ipek Ongun, “Katilimcilar söylesiyi ilgiyle dinlediler, güzel sorular geldi. Onun için çok mutluyum. Aslinda sadece genç kizlari bekliyordum, hatta daha ziyade kirsal kesimden genç kizlari bekliyordum. Ama her yastan genç vardi” sözlerine yer verdi. Kendisine olan ilginin günden güne artmasina sevindigini de kaydeden Ongun, “Bu beni çok mutlu ediyor. Demek ki yaptigim seyler seviliyor, begeniliyor, ise yariyor diye düsünüyorum” dedi.

Sevenleriyle bulusmak için bu tür etkinliklerin daha da artmasini istedigini belirten Ongun son olarak, “Gençlerimize güveniyorum, güzel seyler olacagina da inaniyorum. Onun için onlara sans diliyorum ve her sey onlarin gönlünce olsun, yüzleri hep gülsün” seklinde konustu.



“Kadinlarin sosyal hayata katilimi bizler için çok önemli”

Ongun’un çocukluk ve gençlik yillarinin yazari oldugunu belirten Kadin Sube Müdürü Edibe Sahil, “Bugün Ongun’u gençlerle, genç kadinlarla, çocuklarla bulusturduk. Bizlere çok degerli tavsiyeler verdi. Bir adabi muaseret söylesisi gerçeklestirdik” dedi.

Her yastan hayraninin katilim gösterdiginin altini çizen Sahil, “Hem çocuklarimizin hem de annelerimizin tanidigi çok degerli bir kisilik. Bugün onlarla beraber bir aradaydik. Bu tarz etkinliklere her zaman devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA