Ticari Taksi Ile Motosiklet Çarpisti Açiklamasi 1 Yarali

Antalya’nin Manavgat ilçesinde kavsakta ticari taksi ile otomobilin çarpismasi sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandi. Kavsakta kazasiz gün geçmedigini belirten bir mahalle sakini yetkililere seslenerek, birilerinin ölmesi beklenmeden kavsaga acilen trafik isigi takilmasini istedi.

Ticari Taksi Ile Motosiklet Çarpisti Açiklamasi 1 Yarali
Kaza, Sorgun Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, Acisu Caddesi’nden gelip Otogar istikametine seyir halindeki Celal Çevik’in kullandigi 07 AGF 183 plakali motosiklet ile Titreyengöl Caddesi’nden kavsaga çikan Osman Göral’in kullandigi 07 J 0353 plakali ticari taksi kavsakta çarpisti. Kazada yaralanan ve 112 Saglik ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye kaldirilan motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunmadigi bildirildi.



Trafik isigi takilsin

Kavsakta kazasiz gün geçmedigini belirten bir mahalle sakini, "Turizm sezonuyla birlikte araç sayisi ve kazalar artacak. Artik bu kavsakta kaza görmekten biktik. Yetkililerden bu kavsaga acilen trafik lambasi takmalarini istiyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA