Sisli'de Hidirellez Coskuyla Kutlandi

Sisli’de Hidirellez Senligi kapsaminda birbirinden renkli etkinlikler ve konserler düzenlendi.

Sisli'de Hidirellez Coskuyla Kutlandi
Sisli Belediyesi tarafindan Hidirellez Senligi düzenlendi.

Etkinlige, Sisli Belediye Baskani Resul Emrah Sahan ve çok sayida vatandas katildi.

Etkinlik alani, renkli isiklarla aydinlatildi ve süslendi. Konser, yarisma, karaoke, dans gösterileri, kina yakma, taç yapim ve çiçek yapim atölyesi, yüz boyama, saksida topraga gül fidesi dikimi ve kontrollü ates yakma alani yapildi.

“Sisli için çalisacagim”

Sisli Belediye Baskani Resul Emrah Sahan, “Hepinizin Hidirellez’i, bahari, bahara merhabasi kutlu olsun. Hidirellez bize birligimizi beraberligimizi, hosgörüyü, kardesligi ve barisi hatirlatir. Hepimizin bahara yakisir bir sekilde kardesçe, hosgörü ile birlikte nice güzel günler yasariz. Ben Sisli’de her günü bahar gibi yasayacagimiz bir Sisli için çalisacagim. Bunun için söz verdim. Hepinizin dilekleri kabul olsun” ifadelerini kullandi.

Hidirellezde huzur ve mutluluk dileyen Lerna Aker isimli vatandas, "Toplum olarak hepimize mutluluk ve huzur diliyorum. Mutlu olmadikça huzurlu olamiyoruz. Hepimize huzur diliyorum. Gelecege güzel baka bilelim ki hayatlarimiz aydinlansin” diye konustu.

Hidirellez etkinliklerine katilan Aysen Korhan isimli vatandas, “Hidirellez güzel bir vesile. Inanç olarak inanmanin ötesinde herkesin güzel seyler diledigi, güzel bir gün. Baharin gelisi herkese kutlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA