Rektör Levent, KAP Kapsaminda Emegi Geçenlere Tesekkür Belgesi Takdim Etti

Erzincan Binali Yildirim Üniversitesi, Yüksekögretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafindan Kurumsal Akreditasyon Programi’na kabul edilen 21 üniversite arasinda yer alarak Kurumsal Akreditasyon Belgesi almaya hak kazandi.

Rektör Levent, KAP Kapsaminda Emegi Geçenlere Tesekkür Belgesi Takdim Etti
Üniversitenin Yüksekögretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafindan verilen Kurumsal Akreditasyon Belgesindeki basarisina katkida bulunan Kalite Komisyonu, Egitim-Ögretim Komisyonu, Arastirma-Gelistirme Komisyonu, Toplumsal Katki Komisyonu ve Kalite Koordinatörlügü üyelerine Rektör Prof. Dr. Akin Levent tarafindan tesekkür belgesi takdim edildi.

Rektör Levent, kurumsal akreditasyon süreci sonucunda üniversitenin YÖKAK tarafindan akredite edilme basarisi gösterdigini ifade ederek bu süreçteki özverili çalismalari için tüm akademik ve idari personele, ögrencilere ve paydaslara tesekkür etti.

Kurumsal akreditasyonun, üniversitenin ‘Anadolu’da bir dünya üniversitesi’ vizyonunu destekleyerek ulusal ve uluslararasi taninirligina önemli bir katki saglayacagini belirten Rektör Prof. Dr. Akin Levent, üniversitede olusturulan kalite kültürünün tüm süreçlerde sürekli iyilestirme odakli ve sürdürebilir sekilde devam edecegini ifade etti.

Kaynak: İHA