Pinarbasi'nda Basibos Köpekler Toplanacak

Kayseri Büyüksehir Belediyesi tarafindan 8 Mayis Çarsamba günü Pinarbasi’da, Melikgazi ve Kocasinan Belediyeleri ekipleri ile ortaklasa olarak basibos sokak köpekleri de toplanacak

Dr. Memduh Büyükkiliç yönetimindeki Büyüksehir Belediyesi; Park, Bahçeler ve Agaçlandirma Daire Baskanligi tarafindan, çevre temizliginden fidan dikimine, çocuk oyun grubu kurulumu, toprak dolgu ve tesfiye islemleri ile spor aletleri ve kameriye tasimasina kadar pek çok konuda Pinarbasi’da hizmetler gerçeklestirdi. Bu çerçevede Pinarbasi Kaynar, Beserek, Malak ve Han Mahallelerinde, 1 kepçe, 1 kamyon ve 30 personel ile çöplük alani, çayirlik kenari temizlik, mintika ve kanal islah çalismalari gerçeklestirildi.

Öte yandan oyun grubu, spor aletleri ve kameriye sökümü ve istenen yere montaji yapildi. Alagazi Mahallesi’nde yol kenarlarina 90 fidan çukuru açilmasi ve tüplü fidan dikimi gerçeklestirildi.

Tuzgün Mahallesi’ne 30 tüplü fidan dikimi yapilirken, Merkez Hürriyet Mahallesi’ne ise çocuk oyun grubu kuruldu. Söz konusu hizmetlerin yani sira büyüksehir belediyesine ait süpürge araci 10 gün boyunca Pinarbasi merkezde temizlik çalismalari yapti. Büyüksehir belediyesi tarafindan daha önce söz verilmis olan, ‘Dadaloglu Mahallesi Çöplügü Islahi’ gerçeklestirildi.

Dadaloglu Mahallesi çöplügü arkasina 200 tüplü fidan da çukurlari açilarak toprakla bulusturuldu. Ayrica Güzelsu taziye ve toplanti evinde toprak dolgu tesfiye isleri ile temizlik islerinin yani sira fidan dikimi ve tesisat isleri de gerçeklestirildi.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi tarafindan 8 Mayis Çarsamba günü Pinarbasi’da, Melikgazi ve Kocasinan Belediyeleri ekipleri ile ortaklasa olarak basibos sokak köpekleri de toplanacak. Öte yandan Pinarbasi’nin çiçeklendirilmesi için de Büyüksehir Belediyesi Park, Bahçeler ve Agaçlandirma Daire Baskanligi araciligi ile destek verilecegi belirtildi.
Kaynak: İHA