MTÜ'de Istanbul Bulusmasi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Gelistirme Vakfi (MATÖV) tarafindan Istanbul’da Malatya ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile ilgili konularin görüsüldügü toplanti düzenlendi.

MTÜ'de Istanbul Bulusmasi
Toplantiya Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, Istanbul Bilim Koleji Yönetim Kurulu Baskani Vedat Toy, Merter Sanayici ve Is Insanlari Dernegi (MESIAD) Yönetim Kurulu Baskani Gürbüz Oruç, Metin Emiroglu, Kemal Naci Eksi, Malatyali Isadamlari Dernegi (MIAD) Baskani Yunus Akdas ve çok sayida is insani katildi.

Toplantilarla ilgili açiklama yapan Prof. Dr. Recep Bentli, “Malatya Turgut Özal Üniversitesi olarak Istanbul’da gerçeklestirdigimiz özel iki toplantiyla üniversitemizi tanittik. Vakfimizin degerli mütevelli heyeti üyelerine ve Malatyali is insanlarina Malatya Turgut Özal Üniversitesinin egitim ve arastirma alanindaki basarilari ve gelecek vizyonu hakkinda bilgiler verdik. Ev sahiplikleri için Istanbul Bilim Koleji Yönetim Kurulu Baskani Vedat TOY ve Merter Sanayici ve Is Insanlari Dernegi (MESIAD) Yönetim Kurulu Baskani Gürbüz Oruç’a, katilimlari ve destekleri için is insanlarimiza ve tüm katilimcilara tesekkür ederim” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA