Manavgat'ta Suç Ve Suçlularla Mücadele Operasyonunda 12 Süpheli Yakalandi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde Nisan ayinda yapilan operasyonlarda, 16 ayri olayin süphelisi 12 kisi yakalandi, 8’i tutuklandi, 4 süpheli hakkinda ise adli kontrol karari uygulandi. Ayrica, 144 aranan kisi yakalandi ve 59’u tutuklandi.

Manavgat'ta Suç Ve Suçlularla Mücadele Operasyonunda 12 Süpheli Yakalandi
Manavgat Ilçe Emniyet Müdürlügü görevlileri, Nisan ayinda suç ve suçlularla mücadele etmek ve meydana gelen olaylarin faillerini tespit etmek için çalismalar yürüttü.

Yapilan çalismalar kapsaminda, "is yerinden ve kurumdan hirsizlik", "evden hirsizlik", "açiktan hirsizlik", "motosiklet hirsizligi" ve "yagma" olaylari olmak üzere 16 ayri olayin süphelileri yakalandi, adli makamlara sevk edilen süphelilerden 8’i tutuklandi, 4 sahis hakkinda adli kontrol karari uygulandi.

6 adet tabanca, 2 adet kesici alet ve uyusturucu ele geçirildi

Aranan sahislarin yakalanmasina yönelik yapilan çalismalarda; 144 sahis yakalandi, yakalanan sahislardan 59’u tutuklandi. Olaylarda; 6 adet tabanca ve bu tabancalara ait fisekler, 2 adet kesici alet, bir miktar uyusturucu madde ve süphelilerin suçtan elde ettigi degerlendirilen Türk lirasi ve döviz ele geçirildi.
Kaynak: İHA