Kizilay'dan Ögrencilere Destek Devam Ediyor

Kizilay Talas Sube Baskani Ünal Yüksel; toplamda 280 ögrenciye burs yardimi yaptiklarini söyleyerek, yil boyunca farkli desteklerin de devam ettigini söyledi.

Kizilay'dan Ögrencilere Destek Devam Ediyor
Kizilay Talas Sube Baskani Ünal Yüksel; 70 ögrencinin de katilimiyla toplamda 280 ögrenciye burs yardimi yaptiklarini söyledi.

Baskan Yüksel; "Özellikle öksüz ve yetim ögrenciye subemizden burs yardimlari yapilmaktadir. Üniversite ögrencilerine aylik 1000 TL, lise ögrencilerine 750 TL, ilkögretim ögrencilerine ise 500 TL burs yardimlarimiz yaklasik 9 yildir devam etmektedir. Tamami hayirseverlerimizin katkilari ile olan bu faaliyetimiz sadece burs degil diger egitim yardimlari olarak da devam etmekte. Özellikle yeni sube binamizda tamamlayici egitim kurslari düzenlemekteyiz. Okul ihtiyaci olan tüm ögrencilerimize yil boyunca yardimlarimiz ihtiyaçlari dogrultusunda kirtasiye, para yardimi, kiyafet yardimi ve diger destek yardimlarimiz da ayrica devam etmektedir" dedi.

Baskan Ünal Yüksel; yapilan desteklerin yil içindeki toplam tutarinin 1 milyon TL civarinda oldugunu da sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA