Istanbul'da Trafikte Kahkahaya Bogan Kaza Açiklamasi Motosikletine Çarpan Kisi Annesi Çikti

Kabatas’ta kadin bir sürücü, önünde motosikletiyle ilerleyen ogluna arkadan çarpti. Kazayi gören bir baska motosikletli ise gence, “Iyi misin” sorusunu yöneltince gülerek cevap veren motosikletli genç, “Annem zaten, paylas agabey, rezilligi gördün mü?” diyerek yasananlara sasirdi. Cevap karsisinda motosikletlinin kahkahaya boguldugu o ilginç anlar kameralara yansidi.

Istanbul'da Trafikte Kahkahaya Bogan Kaza Açiklamasi Motosikletine Çarpan Kisi Annesi Çikti
Beyoglu Meclis-i Mebusan Caddesi’nde geçtigimiz günlerde yasanan olayda araciyla trafikte ilerleyen bir sürücü, takip mesafesini ayarlayamayinca önünde motosikletiyle ilerleyen ogluna arkadan çarpti. Çarpmanin etkisiyle fren yaparak duran motosikletli genci gören bir baska motosikletli, “Iyi misin” sorusuyla gencin durumunu sordu. Bunun üzerine genç, “Annem zaten, paylas agabey, rezillik gördün mü?” sözleriyle yasanan ilginç anlara gülerek tepki vererek herkesi güldürdü.

Annesinin çarptigini duyunca kahkahaya boguldu

Yardima gelen motosikletlinin, “Ama kaskini bagla bak. Annen de olsa vuruyormus bak” sözleri üzerine kaskini baglayan genci ayni anda babasi telefonla aradi. Bunun üzerine, “Simdi de babam ariyor. Hissetti galiba” diyerek durumu anlatan genç yavasça yoluna devam etti. Yasanan ilginç anlar motosikletlinin kask kamerasina anbean yansidi.
Kaynak: İHA