Içisleri Bakanligindan Ankara Il Emniyet Müdürlügü Iddialarina Iliskin Açiklama

Içisleri Bakanligi, mahkeme süreci devam eden bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddialarin açikliga kavusturulabilmesi için Bakanlik mülkiye müfettislerinin görevlendirildigini bildirdi.

Içisleri Bakanligi, Ankara Il Emniyet Müdürlügünce daha önce sorusturmasi yapilan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddialarin açikliga kavusturulabilmesi için Bakanlik Mülkiye Müfettislerinin görevlendirildigini duyurdu.

Içisleri Bakanligi son 10 ay içerisinde 15’i uluslararasi, 40’i ulusal, 78’i bölgesel, 336’si yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildigini duyurdu. Konuya iliskin Bakanligin sosyal medya hesabindan yapilan açiklamada, “22 yildir Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde Yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye için büyük bir gayretle çalisiyoruz. Cumhurbaskanimizin Türkiye Yüzyili hedefleri dogrultusunda vermis oldugu büyük destek ve ‘Türkiye’nin Huzuru’ için hukuktan aldigimiz güçle son 10 ay içinde; 15’i’i Uluslararasi, 40’i Ulusal, 78’i Bölgesel, 336’si Yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütü çökertildi” ifadelerine yer verildi.



Müfettis görevlendirildi

Öte yandan, organize suç örgütleriyle mücadelenin devam edildigine vurgu yapilan açiklamada, “Organize suç örgütleri ile mücadelemiz devam ederken bazi sosyal medya hesaplarindan Ankara Il Emniyet Müdürlügü ile ilgili iddialari içeren paylasimlar yapilmaktadir. Ankara Il Emniyet Müdürlügünce daha önce sorusturmasi yapilan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddialarin açikliga kavusturulabilmesi için Içisleri Bakanligimizca Mülkiye Müfettisleri görevlendirilmistir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA