Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Canik'e Modern Sehir Yapisi Kazandiracagiz'

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, ilçeyi planli ve örnek bir sehir yapisina kavusturacaklarini söyledi.

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Canik'e Modern Sehir Yapisi Kazandiracagiz'
Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, ilçeyi örnek bir sehir kimligine kavusturacaklarini ifade etti.

Soguksu Kentsel Dönüsüm Projesi’ni büyük bir titizlikle sürdürdüklerini ifade eden Baskan Sandikçi, Mert Irmagi Düzenleme ve Rehabilitasyon Projesi ile yeni sosyal donati alanlarinin ilçede hayat bulacagini belirtti.

Canik Yeni Bulvar Yolu’nun ilçenin sehir içi trafik yogunlugu azaltacagini belirten Sandikçi, güvenli ve konforlu yollari vatandaslarin hizmetine sunacaklarinin altini çizdi. Güvenli konutlar, konforlu yollar ve örnek yasam alanlariyla ilçenin degerine deger katacaklarini belirten Baskan Ibrahim Sandikçi, “Canik’imizin gelecegini planli sehirlesme ile sekillendiriyoruz” dedi.



Yatirimlarin odagi

Canik’teki büyük gelisimi ve degisimi sürdürdüklerini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, “Ilçemizde yer alan güvensiz yapi stoklarini, kentsel dönüsüm çalismalarimizla ortadan kaldiriyoruz. Güvenli konutlari, konforlu yollari ve yeni sosyal yasam alanlarini vatandaslarimizla bulusturmak için gayretle çalisiyoruz. Canik’imiz için kazandirdigimiz Merkezi Hükümet Yatirimlari ve belediyemizin öz kaynaklariyla gerçeklestirdigimiz yatirimlarla planli bir sehir yapisini ilçemizde olusturacagiz. Canik’e modern sehir yapisi kazandiracagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA