Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Türkiye'ye Örnek Kentsel Dönüsüm Gerçeklestiriyoruz'

Kocasinan Belediyesi, Kentsel Dönüsüm Projesi çerçevesinde Yunusemre Mahallesi’ne sosyal tesis kazandiriyor. Yunusemre bölgesinde 2015 yilindan beri ‘Igne oyasi oyar’ gibi dönüsüm çalismalarini hizla yerine getirdiklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar, Türkiye’ye örnek ve model kentsel dönüsüm gerçeklestirdiklerini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Türkiye'ye Örnek Kentsel Dönüsüm Gerçeklestiriyoruz'
Kocasinan Belediyesi olarak kentsel dönüsüm çalismalarinin hizli bir sekilde devam ettigini ve dönüsümle birlikte sosyal dönüsümü de ayni anda gerçeklestirdiklerini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, “Ilk günden beri ne söz verdiysek, hepsini yerine getiriyoruz” dedi.

Kayseri’ye daha iyi bir sekilde hizmet edebilmenin gayreti içinde olduklarini Baskan Çolakbayrakdar; “Yunusemre Mahallemizdeki kentsel dönüsüm alani içerisinde hak sahiplerine dönüsümle yapacagimiz konutlarin hepsini teslim ettik. Geçen yil, en son etabinda anahtarlarin teslimatini yaparak, söz vermis oldugumuz vatandaslarimizin hepsinin konutlarini yaptik. Iyi günlerde otursunlar. Simdide kentsel dönüsüm alani içerisinde yaptigimiz sosyal tesisimizde kadin erkek yüzme havuzlari, spor alanlari ve fitness gibi donatilariyla bir mekâni daha Yunusemre ve Yavuzlar Mahallemize kazandiriyoruz. Tesis, bin 185 metrekare zemin kati ve 345 metrekare büyüklügünde bir bayan bir erkek olmak üzere iki adet yüzme havuzu olacak. Ayrica 350 metrekare alani kapsayan bir bayan bir erkek olmak üzere iki adet spor aktivitelerin yapilabilecegi salon olacak. Tamamlandigi zaman bu tesis, bölgenin beklentilerini karsilayacak ve bölgenin çehresini degistirecek. Dönüsümle birlikte yine bölgeye park insaati devam ediyor. Bu tesisi insallah bu yilin sonunda tamamlayip, hemsehrilerimizin hizmetine sunacagiz. Tesisi; kadin, erkek, genç ve yasli herkesin istifadesine sunmus olacagiz. Kazasiz belasiz insaatin tamamlanmasi ve güzel günlerde bu tesislerin kullanmasi nasip olsun diliyorum. Bizim bir tek kaygimiz var, sehrimizi güzellestirmek ve sehre hizmet etmektir” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, Kayseri’ye daha iyi bir sekilde hizmet edebilmenin gayreti içinde olduklarini belirterek; “Biz, sehrimizi ve vatandaslarimizi seviyoruz. Bu sehre sevdali ve bu milleti seven ekip ruhuyla çalismalarimiza devam edecegiz” diyerek noktaladi.
Kaynak: İHA