Vali Eldivan Kariyer Ve Motivasyon Söylesisinde Ögrencilerle Bir Araya Geldi

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Liselere Geçis Sistemi sinavi öncesinde, sinava hazirlanan 8’inci sinif ögrencileriyle kariyer ve motivasyon söylesisinde bir araya geldi, tecrübelerini paylasti.

Vali Eldivan Kariyer Ve Motivasyon Söylesisinde Ögrencilerle Bir Araya Geldi
Bayburt Sehitler Ortaokulu daha sonrada Bayburt Ortaokulu ögrencileriyle bulusan Vali Mustafa Eldivan, Bayburt Valiligince baslatilan ’Birlikte Basaracagiz’ projesi çerçevesinde Liselere Geçis Sinavlarina ve Yüksek Ögretim Kurumlari Sinavlarina hazirlanan tüm ögrencilere yardimci kaynak kitap dagitildigini ifade ederek, ögrencilerin kaynak kitap ihtiyacinin bu projeyle desteklendigini vurguladi.

Kariyer ve motivasyon söylesisinde konusan Vali Eldivan, "Bu sinavlarda sizlerin basarili olacagina inaniyoruz, ülke olarak egitimde iyi yerlere gelmeyi amaçliyoruz. Çok iyi okullarda egitimler alip, meslek sahibi olduktan sonra memleketimize, milletimize iyi bir sekilde hizmet etmenizi saglamak için bu kapsamda tüm imkanlarimizla sizlerin yaninizdayiz" dedi.

Ögrencilere sinavda heyecan yapmamalari gerektigini hatirlatan Vali Eldivan, sinava girecek olan tüm ögrencilere basarilar diledi.
Kaynak: İHA