Meslek Liseli Ögrenciler Ortaokul Ögrencileri Için Askilik Üretti

Kütahya’nin Gediz ilçesinde, yaptiklari çalismalarla kamuoyunun takdirini kazanan Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencileri bu defa 1 Eylül Imam Hatip Ortaokulu için askilik üreterek teslim ettiler.

Meslek Liseli Ögrenciler Ortaokul Ögrencileri Için Askilik Üretti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari çerçevesinde Gediz Kaymakamligi koltuguna oturan 1 Eylül Imam Hatip Ortaokulu Ögrencisi Gül Eysa Mamak’in talebi ile harekete geçen Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Insaat Teknolojileri bölüm ögretmen ve ögrencileri Gediz Fen Lisesi’nin sponsorlugunda aski üretimine basladi.

1 Eylül Imam Hatip Ortaokulunun siniflarinda ihtiyaç olan askiliklari tamamlayan ögrenciler, askiliklari 1 Eylül Imam Hatip Ortaokuluna teslim ettiler.

Konuyla ilgili konusan Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Gökhan Said Mamak, “Insaat Bölümü ögretmen ve ögrencilerimiz 1 Eylül Imam Hatip Ortaokulu ögrencilerinin talebine kayitsiz kalmayarak o günden bu ya askilik üretimi gerçeklestirdiler. Üretilen askiliklar 1 Eylül Imam Hatip Ortaokuluna teslim edildi. Kurumlar arasi dayanismayi destekleyen Gediz Fen Lisesine, okulumuz ögretmen ve ögrencilerine tesekkür ediyorum” dedi.

Mamak ayrica, “Gediz Vergi Dairesi kurumundaki bilgisayarlarin yenilenmesi nedeniyle kullanilabilir ve okulumuzda ihtiyacimizi karsilayacak durumdaki 15 adet bilgisayari kurumumuza hibe ettiler. Kurumlar arasi paylasim konusunda desteklerinden dolayi Gediz Vergi Dairesi Müdürü Abdülbaki Aydin’a tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA