Gökyüzünde Beyaz Cennet Manzarali Tiras Hizmeti

Denizli’de sosyal projelere verdigi destekle taninan kuaför Mehmet Çagdas, sira disi bir etkinlige imza atti. Müsterisini yerden 300 metre yükseklikten Pamukkale’yi izlerken tiras eden Çagdas, balondaki yerli ve yabanci turistler tarafindan ilgiyle izledi.

Gökyüzünde Beyaz Cennet Manzarali Tiras Hizmeti


Denizli’nin sosyal projelere verdigi desteklerle taninan kuaförü Mehmet Çagdas, bu kez meslegini icra ettigi mekan itibariyle gündem oldu. Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde faaliyet gösteren Mehmet Çagdas Hair Artist firmasinin sahibi olan ve daha önce de gerçeklestirdigi ilklerde gündeme gelen Çagdas, is yerini UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan beyaz cennet Pamukkale semalarina tasidi.

Sürekli müsterisi olan Nuri Ersoy’u yerden 300 metre yükseklikte tiras olmaya ikna eden Mehmet Çagdas, yerli ve yabanci turistlerin merakli bakislari arasinda eline makas ve taragi alarak tirasa basladi.

Yaklasik 1 saat süren balon turu boyunca müsterisinin tüm saç bakimini tamamlayan Çagdas, verdigi sira disi bu hizmetle begeni topladi. Çagdas’in müsterisi gökyüzünden Pamukkale’yi izlerken yaptigi tirasla ilgili olarak yayinlanan videosu, sosyal medyada binlerce kisi tarafindan izlendi.

Farkli olmayi ve yenilikler yapmayi çok sevdigini belirten kuaför Mehmet Çagdas, “Ne yapabilir diye düsünürken dünyaca ünlü Pamukkale’mizin gökyüzünden seyredilebildigi balonda tiras yapmak fikri geldi. Bu fikrimi müsterime söyledigimde ilk basta biraz endiselendi ama sonrasinda ikna oldu. Müsterimi, o gökyüzünden Pamukkale’yi izlerken onu tiras ettik. Balkondaki yerli ve yabanci turistler, ilk basta çok sasirdilar ama sonra hayranlikla bizi izlediler. Ayni heyecani yasamak isteyen birçok kisi bize ulasti. Tabii bu bizim her zaman yapabilecegimiz bir sey degil ama ben farkli yeniliklere imza atmaya devam edecegim. Farkli ve sira disi mekanlarda meslegimi icra etmek beni çok mutlu ediyor” dedi.

Kaynak: İHA