Bakan Özhaseki, Malatyali Depremzede Özgür Ailesine Misafir Oldu

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki, Malatya temaslari sirasinda, Yesilyurt Ilçesi’nde bulunan 39 yillik binadaki evlerinde depreme yakalanan Anne Fatma Sema Özgür ve oglu Mehmet Bozkurt Özgür’ü, Toplu Konut Idaresi (TOKI) tarafindan Ikizce’de yapilan yeni yuvalarinda ziyaret etti.

Bakan Özhaseki, Malatyali Depremzede Özgür Ailesine Misafir Oldu
Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki, Malatya’nin Yesilyurt ilçesinde bulunan 39 yillik binadaki evlerinde depreme yakalanan Anne Fatma Sema Özgür ve oglu Mehmet Bozkurt Özgür’ü, Toplu Konut Idaresi (TOKI) tarafindan Ikizce’de yapilan yeni yuvalarinda ziyaret etti.

Depremin üzerinden geçen bir yil içerisinde yeni yuvalarina kavusan Fatma Sema Özgür, Bakan Mehmet Özhaseki’yi yeni yuvalarinda agirlamaktan memnuniyet duyduklarini söyledi.

Aile ile birlikte çay içip sohbet eden Bakan Özhaseki, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in da selamlarini da iletti. Bakan Mehmet Özhaseki, "Size Cumhurbaskanimizin selamini getirdim. Eviniz çok güzel olmus. Güle güle agiz tadiyla oturun" dedi.

Anne Fatma Sema Özgür, TOKI tarafindan yapilan yeni evlerini çok begendiklerini dile getirerek Bakan Özhaseki’ye, “Allah sizden ve Cumhurbaskanimizdan razi olsun. Sayenizde çok iyiyiz. Canla basla çalisiyorlar. Isleriniz rast gelsin” ifadesini kullandi.

Bakan Mehmet Özhaseki, ziyarette Mehmet Bozkurt Özgür’ün iki çocugundan üniversite sinavina hazirlanan Beren ve 8’inci sinif ögrencisi Osman Efe ile de sohbet etti.

Bakan Özhaseki, Osman Efe’den, “Tablete takilip, dersleri aksatmak yok” diyerek söz aldi. Bakan Mehmet Özhaseki, hemsirelik bölümünü okumak istedigini söyleyen Beren’e ise, “Çok çalismalisin. Hiçbir basari tesadüfen gelmez. Insallah istedigin bölümü tutturursun” dedi.

Kaynak: İHA