Ankara'nin Kral Havuzu Havadan Görüntülendi

Ankara’nin sicak yaz günlerinde serinlemek isteyenlerin tercihi haline gelen Kral Havuzu, Kizilcahamam ilçesinde dogal bir oksijen kaynagi olarak öne çikiyor.

Ankara'nin Kral Havuzu Havadan Görüntülendi
Ankara’ya 70 kilometre mesafede bulunan bu dogal güzellik, ziyaretçilerine hem serinleme imkani sunan hem de mistik bir atmosferde huzurlu bir gün geçirme firsati veren Kral Havuzu dron ile görüntülendi.

Essiz bir berraklikta ve dogal minerallerle zenginlesen Kral Havuzu bu özellikleriyle hem serinletici bir etki olusturuyor hem de cilt için besleyici bir özellik tasiyor. Doganin içinde ideal bir ortam sunan havuz, çevresindeki yesil alanlarla da dogayla bütünlesmis bir atmosfer olusturuyor.

Özellikle hafta sonlari, ailelerin sehrin gürültüsünden ve sicakligindan uzaklasmak için tercih ettigi Kral Havuzu, kamp alanlari, mangal keyfi ve piknik yapma imkanlarinin yani sira, baskentlileri tatil havasina girmelerini sagliyor.

Ailesi ile piknige gelen vatandaslar Kral Havuzu’nu çok begendiklerini belirterek vatandaslarin ziyaret etmelerini tavsiye etti.
Kaynak: İHA