Anagold'tan Bassagligi Açiklamasi

Erzincan’in Iliç ilçesindeki maden ocaginda 13 Subat günü meydana gelen toprak kaymasi olayinin ardindan bugün toprak altinda kalan 2 isçinin cansiz bedenine ulasildi. Konuya iliskin Anagold Madencilikten bir açiklama yapilarak bassagliginda bulunuldu.

Anagold Madencilikten yapilan yazili açiklamada, “Çöpler maden isletmemizde, 13 Subat 2024 tarihinde yasanan elim kaza sonucunda, arama çalismalarina araliksiz olarak devam ettigimiz kayiplarimizdan 2 degerli çalisma arkadasimizin daha naasina ulastigimizi büyük bir yas içerisinde bildirmekteyiz. Merhum Ramazan Çimen ve Kenan Öz’e Allah’tan rahmet diler, kederli aileleri ve çalisma arkadaslarimiz basta olmak üzere tüm yakinlarina sabir ve bassagligi temenni ederiz.

Henüz ulasamadigimiz 5 degerli çalisma arkadasimizin acisini hep birlikte yasiyor, tüm yakinlarina sabir ve güç diliyoruz. Bu zorlu süreçte en büyük önceligimiz, kayip çalisanlarimiza ulasmak ve ailelerimize her türlü destegi saglamaktir. Anagold olarak, ailelerimizin her daim yaninda olacagimizin ve bölgedeki arama çalismalarimizi hassasiyetle sürdürecegimizin taahhüdünü bir kez daha yineliyoruz. Saygilarimizla” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA