Kadinin Çantasinda Aparat, Iç Çamasirinda Uyusturucu Çikti

Aksaray’da süphe üzerine durdurulan araçta yolcu olarak bulunan kadinin çantasinda uyusturucu kullanma aparati bulan polis, “Sisemde vardi içtim, baska uyusturucu yok” diyen kadinin üzerinde yaptigi aramada iç çamasirinda metamfetamin maddesi ele geçirdi.

Kadinin Çantasinda Aparat, Iç Çamasirinda Uyusturucu Çikti
Olay, Aksaray Gülagaç Ilçe Yolu Kireçlik mevkiinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, halkin huzur ve güvenliginin saglanmasi amaciyla uygulama yapan Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi ekipleri Gülagaç’tan Aksaray istikametine seyreden Y.T. (38) idaresindeki 52 ADP 323 plakali otomobili durdurdu. Ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirilen sürücü ve araçta yolcu olarak bulunan E.E. (27) isimli kadinin tedirgin hal ve hareketlerinden süphelenen polis ekipleri araç ve sahislar üzerinde arama yapti. Uygulamada görevli kadin polis memurlari kadinin çantasinda yaptigi aramada uyusturucu kullanma aparatlari bulurken, polis ekipleri kadina uyusturucu olup olmadigini sordu. Bunun üzerine “Sisemde vardi içtim, baska da uyusturucu yok. Istediginiz gibi arayabilirsiniz” diye cevap veren kadinin üzerinde arama yapan kadin polis memurlari, kadinin iç çamasirinda posetle gizlenmis bir miktar metamfetamin maddesi buldu. Uyusturucuya polis ekiplerince el konulurken kadin gözaltina alindi. Kadinin daha önceden de uyusturucu kullanmak ve bulundurmaktan kaydi oldugu ögrenilirken, "Aranmam yok ama daha yeni beraat ettim" seklinde konustu.

Gözalti islemleri sirasinda kendini görüntüleyen basin mensuplarina tepki gösteren kadin, “Çekme lütfen, sinirlerimi bozuyorsun” dedi.

Islemlerinin ardindan ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürülen kadinla ilgili Aksaray Cumhuriyet Bassavciliginca tahkikat baslatildi.
Kaynak: İHA