Geri Geri Kaçan Araci Durdurmak Isteyen 2 Kisi Araç Altinda Kalarak Yaralandi

Aksaray’da otopark girisindeki rampada park halinde olan otomobil geri geri gidince araci durdurmaya çalisan 2 kisi araç altinda kalarak yaralandi.

Geri Geri Kaçan Araci Durdurmak Isteyen 2 Kisi Araç Altinda Kalarak Yaralandi
Kaza Hacilar Harmani Mahallesi Persembe Semt Pazari karsisindaki apartmanin otopark girisinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, Z.D. (70) 34 FJ 330 plakali Volkswagen marka otomobili ikamet ettigi apartmanin otopark girisindeki rampaya park etti. Bu sirada otopark girisinde bulunan komsusu H.B. (60) ile karsilasan sürücü Z.D.’nin komsusuyla birlikte sohbet ederken el frenini çektigi ama vitesi bosta biraktigi otomobili aniden geri geri rampa asagiya gitmeye basladi.

Anlik refleksle Z.D. ve komsusu H.B. hem yan tarafindan hem de arka tarafindan gitmesini engellemek için durdurmaya çalisirken aracin altinda kalarak yaralandi. Durumu fark eden diger komsular durumu hemen 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekibi sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardim ekipleri yaralilara ilk müdahaleyi olay yerinde ambulans içinde yapti. Ilk müdahalenin ardindan Aksaray Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisine kaldirilan yaralilarin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenilirken polis ekiplerinin inceleme yaptigi kazayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Bassavciliginca tahkikat baslatildi.

Yasanan olayi anlatan Hacilar Harmani Mahallesi Muhtari Mehmet Tutsak, “Arabayi garaja indirirken araç bosta kalmis. Araç geriye dogru kayarak Ziya D. ve Hüseyin B.’yi duvar arasinda sikistirdi. Ikisi de yarali” dedi.

Kaynak: İHA