Polis Esleri Dernegi Yozgat Subesi Ögrenciler Yararina Yardim Etkinligi Düzenledi

Polis Esleri Dernegi Yozgat Subesince, emniyet personeli ile sehit ve gazi çocuklari yararina etkinlik gerçeklestirildi.

Polis Esleri Dernegi Yozgat Subesi Ögrenciler Yararina Yardim Etkinligi Düzenledi
Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu (POMEM) ve Cumhuriyet Meydani’nda düzenlenen etkinlikte ev yapimi gida ürünleri, temel gida malzemeleri, ev tekstili ürünleri satisa sunuldu. Etkinlikte elde edilecek gelirin, il genelinde durumu iyi olmayan ailelerin, emniyet personeli ile sehit ve gazi çocuklarinin egitim masraflari için kullanilacagi belirtildi.

Polis Esleri Dernegi Yozgat Sube Baskani Sevda Tecimer, 6 ay önce düzenlenen yardim etkinliginde 40 ögrencinin egitim masraflarinin karsilandigini söyleyerek, “Burada toplanan tüm gelirler, teskilatimizin çocuklarina ve il genelinde durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarina burs olarak geri dönüyor. Çocuklarimizin diger temel ihtiyaçlari, kirtasiye yardimi gibi birçok konuda onlara destek saglamaya çalisiyoruz. 6 ay önceki etkinligimizde 40 ögrencimize burs yardimi yaptik. Ayrica birçok okulda köy okullarinda, özel gereksinim çocuklarimiza, ihtiyaci olan ailelerimize katkida bulunduk. Rabbim nasip ederse yine bu etkinligimizde bir 40 ögrencimize burs vermek istiyoruz.” dedi.

Kentte vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi yardim etkinligine Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’in esi Arzu Özkan da destekte bulunarak alis veris yapti.
Kaynak: İHA