Baskan Sevindi Açiklamasi 'Bizim Isimiz Kavga Degil Baris'

Amasya Belediye Baskani Av. Turgay Sevindi, “Amasya’nin insanina ayrim yapmadan hizmet etmek bizim baslica görevimiz. Daha yolun basindayiz. Yapacak çok isimiz var. Bizim isimiz kavga degil, bizim isimiz baris” dedi.

Baskan Sevindi Açiklamasi 'Bizim Isimiz Kavga Degil Baris'
8 bin 500 yillik tarihe sahip olup 14 medeniyete ev sahipligi yapmis olan kadim sehir Amasya’yi bütün degerleriyle dünyaya tanitmak ve gelecek nesillere güzel eserler birakabilmek için sistemli bir sekilde planlama yapacaklarini belirten Baskan Sevindi, “Hemsehrilerimizin gördükleri eksiklikleri bizlere bildirmesi, çalisma kosullarimizi daha koordineli sekilde ilerletmemizde bizlere güç verecektir. Bizim göremedigimiz eksiklikler olabilir. Bu konuda sizler de gece-gündüz istediginiz her saat bizlere ulasabilirsiniz. Amasya hepimizin, hepimiz burada yasiyoruz. Gelecek nesillerimiz olan çocuklarimiza güzel eserler birakabilirsek ne mutlu bizlere. Bunun için hepimize büyük görevler düsüyor. Vatandaslarimizin memnuniyeti bizler açisindan çok önemli. Hep birlikte bu sehri dünyaya tanitabilmek için yogun çaba göstermek zorundayiz” diye konustu.

Amasya’yi daha güzel noktalara tasiyabilmek için mücadele vereceklerini vurgulayan Sevindi, “Sehrimizin sorumlulugundan bir an olsun uzaklasmadan, nefsimize kapilmadan, saglikta, egitimde, kültürde, sanatta, istihdamda ve sosyal adalet noktasinda taviz vermeden bu sehri güzellestirmek için var gücümüzle çalisacagiz. Bu sehrin insanina ayrim yapmadan hizmet etmek bizim baslica görevimiz. Daha yolun basindayiz. Yapacak çok isimiz var. Bizim isimiz kavga degil, bizim isimiz baris. Sehir ittifaki için bu birligi ve beraberligi büyütecek adimlar atmak zorundayiz. Gelecekte sehrimizi, bölgesinde isaret edilen, altyapisiyla, üst yapisiyla, kadim insaniyla örnek bir sehir yapabilmek için bütün gücümüzle mesai harcayacagiz. Geçmisten bugüne kadar Amasya’miza hizmet eden tüm büyüklerime ayrim yapmadan sükranlarimi sunuyor, çikmis oldugumuz bu yolda bizlere destek verecek hemsehrilerime gönülden tesekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA