Hilton'dan Personeline Motivasyon Gecesi

Van’da yillardir hizmet veren Doubletree By Hilton Van Otel, geleneksel hale dönüstürdügü ‘Ekip Motivasyon Gecesi’nin 13’üncüsünü gerçeklestirdi.

Hilton'dan Personeline Motivasyon Gecesi
2011 yilinda Van’in ilk 5 yildizli oteli olarak faaliyet göstermeye baslayan Doubletree By Hilton Van Otel, geleneksel hale dönüstürdügü ‘Ekip Motivasyon Gecesi’nin 13’üncüsünü gerçeklestirdi. Yogun çalisma temposuyla geçen bir yilin yorgunlugunu aileleri ile birlikte eglenerek geçiren DoubleTree by Hilton Van Otel çalisanlari, Arif Tasdemir ve orkestrasi ile birlikte unutulmaz bir gece yasadi.

Gecede kisa bir konusma yapan Otel Genel Müdürü Irem Tinli Angün, amaçlarinin yogun geçen is temposunun ardindan personelin moral ve motivasyonunu biraz olsun arttirmak oldugunu belirterek, “2023 yilini hedeflerimiz dogrultusunda hep beraber ve basarili bir sekilde tamamladik. 2024 yilinin da hepimiz için yeni ve daha güzel basarilarla dolu olacagina olan inancimiz tamdir. Biz koskocaman bir aileyiz ve hep beraber bir önceki basarilarimizin üstüne ekleyerek, bu yolda öncü olmaya devam edecegiz. Bu basari, her zaman ifade ettigim gibi ekip basarisidir. Essiz özveri, disiplin ve çaliskan olmadan hizmet sektöründe basarili olmak mümkün degildir. Ben bu duygularla bu basarida geçmiste ve bugün emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Basarili olan personele ödüllerinin takdimi edildigi gece, halay çekilmesi ve pasta kesimi ile sona erdi.
Kaynak: İHA