Corendon'un Ilk Brüksel Uçusuna Görkemli Karsilama

Gazipasa-Alanya Havalimani’na Brüksel’den havayoluyla ilk kez gelen 189 yolcu su takiyla karsilandi.

Corendon'un Ilk Brüksel Uçusuna Görkemli Karsilama
Corendon Airlines, Belçika’nin baskenti Brüksel’den Gazipasa-Alanya Havalimani’na ilk uçusunu gerçeklestirdi. Boeing 737-800 tipi uçak ve XC7655 sefer sayili uçus ile gelen 189 yolcu için görkemli karsilama töreni düzenlendi.

Karsilama töreni saat 16.00’da geleneksel havacilik seremonisi olan ’su taki’ töreniyle basladi.

Törende uçaklardan inen tüm yolcular ile pilot ve beraberindeki mürettebata karanfil ve çesitli hediyeler takdim edildi.

7 Ülke, 17 destinasyon

Sezon boyunca Gazipasa-Alanya Havalimani’ndan 7 ülke ve 17 farkli destinasyona karsilikli uçus gerçeklestirilecek. Corendon, 26 Ekim’e kadar sürecek sezon boyunca Brüksel, Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf, Köln, Kopenhag ve Tehran’a sezon boyunca bin 278 uçus gerçeklestirmeyi planliyor.

“Ilçemizde agirlamaktan gururluyuz”

Gazipasa Kaymakami ve Havalimani Mülki Idare Amiri Orhan Altun Gazipasa-Alanya Havalimaninin, İçel’den Antalya Havalimani’na kadar kapsayan bölgedeki misafirler için avantaj oldugunu belirterek, "Bölgedeki otellerin rezervasyonlarini da göz önünde bulundurarak bu sezon yolcu sayimizin daha da artacagini ön görüyoruz. Hem Gazipasa hem de Alanya için güzel adimlar turizmde güzel adimlar atiliyor. Bugün Brüksel’den ve sonrasinda dünyanin dört bir yerinden gelen misafirlerimizi ilçemizde agirlamaktan dolayi memnuniyet duyuyoruz.” diye konustu.

Kaynak: İHA