19 Mayis Coskusu Haluk Levent Konseri Ile Yasanacak

Osmangazi Belediyesi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalari çerçevesinde ünlü sanatçi Haluk Levent’i Osmangazililer ile bulusturacak.

19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami, Osmangazi Belediyesi tarafindan gerçeklestirilecek Haluk Levent konseriyle coskuyla kutlanacak. Osmangazi Meydani’nda 7’den 70’e on binlerce kisinin katilimiyla gerçeklesmesi beklenen konser ile 19 Mayis coskusu zirveye çikacak. Ünlü sarkicinin seslendirecegi sarki, türkü ve marslara eslik ederek tek bir agizdan söyleyecek olan Bursalilar, 19 Mayis coskusunu doyasiya yasamanin keyfine varacak. Konserde, Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin da gençlere hitap edecek.

Baskan Aydin’dan Bursalilara davet

Tüm Bursalilari Osmangazi’de düzenlenecek 19 Mayis kutlamalarina davet eden Baskan Aydin, “19 Mayis, gençlige birakilan sonsuz emanet, bagimsizligimizin ilk adimidir. Osmangazi’de 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni binlerce gençle birlikte kutlayacagiz. Tüm Bursalilari bayram sevincini hep birlikte yasamak için Osmangazi Meydani’na davet ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA