Baskan Güler Açiklamasi 'Ordu'da Degisim Ve Dönüsümü Hiz Kesmeden Sürdürüyoruz'

Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, Turnasuyu Kordon Park’in karsi kiyisina ayni güzellikte yeni bir sosyal yasam alani kazandirmak için çalismalarin basladigini belirterek, “Ordu’da degisim ve dönüsümü hiz kesmeden sürdürüyoruz” dedi.

Baskan Güler Açiklamasi 'Ordu'da Degisim Ve Dönüsümü Hiz Kesmeden Sürdürüyoruz'
Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, halkin yararlanabilecegi sosyal yasam alanlarinin sayisini artirmak amaciyla birçok projeyi hayata geçirdi. Ekipler tarafindan yürütülen çalismalar ile Çamli Kösk Sosyal Tesisleri, Büyük Melet Projesi, Durugöl Tabiat Parki, Gaga Gölü Tabiat Parki, Ihlamur ve Erguvan Parklari basta olmak üzere birçok yeni park ve mesire alani hayata geçirilirken, Ünye Çamlik ise yenilenerek vatandaslarin hizmetine sunuldu. Son olarak Gülyali ilçesinde Turnasuyu Kordon Park’in ikinci için çalismalar basladi.

Baskan Güler, yürütülen çalismalar ile il genelinde degisim ve dönüsümün hiz kesmeden devam ettigini belirterek, “Gülyali Turnasuyu Mahallemizde hayata geçirdigimiz çalismalarla halkimizin hizmetine sundugumuz Turnasuyu Kordon Park’in karsi kiyisini da ayni güzellikte bir sosyal yasam alanina dönüstürüyoruz. Insallah kisa sürede çalismalarini tamamlayarak kullanima açacagimiz yeni yasam alani ilimize hayirli olsun” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA