Tatvan Devlet Hastanesi Bahçesinde Fidan Dikme Etkinligi

Elazig Orman Bölge Müdürlügünden getirtilen yüzlerce fidan, Tatvan Devlet Hastanesi bahçesinde toprakla bulusturuldu.

Tatvan Devlet Hastanesi Bahçesinde Fidan Dikme Etkinligi
Hem çevre bilincini artirmak hem de hastane çevresini yesillendirerek hastalarin ve ziyaretçilerin daha saglikli ve huzurlu bir ortamda bulunmalarini saglamak amaciyla Elazig Orman Bölge Müdürlügünün katkilariyla temin edilen fidanlar, Tatvan Devlet Hastanesi bahçesinde belirlenen alanlara dikildi.

Etkinlikte konusan Tatvan Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. Gökmen Reyhanli, dikilen fidanlarin hastane alaninda daha temiz hava, dogal bir gölge ve estetik bir güzellik saglanacagini ifade ederek, hastalarin iyilesme süreçlerine de olumlu katkilarda bulunacagini vurguladi.

Bitlis Il Saglik Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ekici de, "Bu tür çevre dostu projeler, hastanelerimizin sadece tedavi edici degil, ayni zamanda hastalarimizin moral ve motivasyonunu artirici bir rol oynamasini sagliyor. Fidan dikme etkinlikleri, çevremizi koruma bilincini artirdigi gibi hastane çalisanlari ve ziyaretçilerin de daha saglikli bir ortamda bulunmalarina katki sagliyor" dedi.

Etkinlige Bitlis Il Saglik Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ekici, Tatvan Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. Gökmen Reyhanli, bashekim yardimcilari, idari birim yönetimi ve personeller katildi.

Kaynak: İHA