Baskan Balaban Ve Çevreciler 2 Buçuk Ton Çöp Topladi

Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban tarafindan baslatilan ’Temiz Yunusemre, Temiz Çevre’ Kampanyasinin bu haftaki duragi Akmescit Mahallesi oldu. Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban’in da katildigi etkinlikte 2 buçuk ton çöp toplandi. Etkinligin 5 yil boyunca her cumartesi günü devam edecegi ögrenildi.

Baskan Balaban Ve Çevreciler 2 Buçuk Ton Çöp Topladi
Yunusemre Belediyesi’nin baslattigi temizlik seferberligi Akmescit Mahallesi ile sürdü. Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, CHP Yunusemre Ilçe Baskani Mehmet Arslan, Akmescit Mahalle Muhtari Hayriye Karan, belediye baskan yardimcilari, daire müdürleri, çevre gönüllüleri ve belediye çalisanlarinin katildigi etkinlikte 2 buçuk ton çöp toplandi. Bu etkinligin her hafta devam edecegini belirten Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban yaptigi açiklamada özellikle Haydar Deresi’nin etrafindaki kirlilige dikkat çekti.

“Temiz Yunusemre, temiz çevre”

Baskan Balaban yaptigi açiklamada, "Temiz Yunusemre, Temiz Çevre Kampanyamizin bu hafta Akmescit mahallemizde gerçeklestirdik. Etkinligimizde Akmescit’in temiz bir mahalle oldugunu gördük ve bundan büyük mutluluk duyduk. Ama Haydar Deresi dere olmaktan çikarak çöp deresi haline dönüsmüs. Arkadaslarimizla birlikte buradaki çöpleri topladik. Ancak bundan sonra vatandaslarimiz derenin temizligi konusunda daha duyarli olmaya çagiriyor. Bu hafta da yaklasik 2,5 ton çöp topladik. Halkimizda temiz Yunusemre, temiz çevre bilinci olusturmak için bu etkinliklerimiz devam edecek. Her hafta sonun düzenledigimiz çevre temizligi etkinligimize tüm halkimizi ve sivil toplum örgütlerimizi de davet ediyorum. Bu hafta etkinlikte emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.

Etkinlik sirasinda vatandastan yogun ilgili gören Baskan Balaban daha sonra Akmescit Mahalle Muhtari Hayriye Karan’dan mahallenin sorunlarini dinledi.
Kaynak: İHA