Nüfus Müdüründen Muhtarlara Bilgilendirme

Manisa’nin Sarigöl ilçesindeki mahalle muhtarlarina Sarigöl Ilçe Nüfus ve Vatandaslik Müdürlügü tarafindan Mekansal Adres Kayit Sistemi (MAKS), nüfus ve ehliyet belgelerinin yenilenmesi hakkinda bilgilendirme toplantisi yapildi.

Nüfus Müdüründen Muhtarlara Bilgilendirme
Sarigöl Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantida Sarigöl Ilçe Nüfus ve Vatandaslik Müdürü Ilvan Kirdag video esliginde bilgilendirme toplantisi yapti. Tüm mahalle muhtarlarinin katildigi toplanti sonunda Ilçe Nüfus ve Vatandaslik Müdürü Ilvan Kirdag, muhtarlarin sorularini da cevaplandirdi.

Sarigöl Ilçe Nüfus ve Vatandaslik Müdürü Ilvan Kirdag, "Mahalle muhtarlarimiza MAKS (Mekansal adres kayit sistemi), nüfus cüzdanlarin degistirilmesi, sürücü belgelerin degistirilmesi ve diger konular hakkinda bilgilendirme toplantimizi yaptik. Eski nüfus cüzdanlarinin biran önce yenilenmesi gerektiginin altini çizerek mutlaka yeni nüfus cüzdani alinmasinin önemini belirttik. 2016 yilindan önceki sürücü ehliyetlerinin de son kullanim süresinin 31 Aralik 2024 oldugunu hatirlatarak islemlerini son güne birakmamalari konusunda bilgilendirdik. Son günlerde yogunluk yasanmamasi için vatandaslarin Alo 199, e-devlet veya randevu.nvi.gov.tr üzerinden randevu alarak saatinde islemleri yapilmaktadir." dedi.

Kaynak: İHA