Tatvanli Ögrenciler Filistin Yararina Hayir Kampanyasi Düzenledi

BITLIS – Bitlis’in Tatvan Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesinin veli ve ögrencileri, Filistin yararina hayir kampanyasinin ikincisini düzenledi.

Tatvanli Ögrenciler Filistin Yararina Hayir Kampanyasi Düzenledi
Tatvan Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesinin veli ve ögrencilerinin tamami yerli ve ev yapimi ürünlerin satisa sunuldugu hayir kampanyasi yogun ilgi gördü. Ögrencilerin yüzlerini Filistin ve Türk bayragiyla boyadigi hayir kampanyasinda, tüm gelirler hayir kurumlari araciligiyla Filistin’deki savas magdurlarina gönderilecegi belirtildi.

Hayir kampanyasinda toplanilan paralari Filistin ve Gazze’deki savas magduru vatandaslara ileteceklerini belirten Tatvan Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi Müdürü Seyitcan Isgen, “2’nci kezdir düzenledigimiz hayir kampanyamizi yaklasik 750 ögrenci, ögretmen ve veli katilim sagladi. Israil malini boykot edip tamamiyla yerli mali kullanip elde ettigimiz gelirleri Gazze ve Filistin’deki kardeslerimize ulastirmak istiyoruz. Toplanan paralari STK’lar vasitasiyla insallah yerine ulastiracagiz. Satisa sundugumuz ürünlerin tamami ailelerin yaptigi yerli mali ürünlerdir. Katilim saglayan herkese tesekkür ederim” dedi.

Tatvan Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi ögrencisi Ecrin Uludag ise “Bugün burada Filistin için bir hayir panayiri düzenledik. Burada toplanan paralar Filistin’deki mazlum insanlara ulasacak insallah” diye konustu.

Tatvan Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi ögrencisi Elifsu Ava da okulun bahçesinde bir hayir panayiri düzenlediklerini söyleyerek, “Satisa sundugumuz ürünlerimiz tamamiyla ailelerimizin yaptigi ürünlerdir. Yerli mali ürünlerinin kullanildigi bu hayir panayirinda toplanan paralari Gazze ve Filistin’deki Müslüman kardeslerimize gönderecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA