Bursa'da Seyir Halindeki Otomobile At Çarpti... O Anlar Kameraya Yansidi

Bursa’da bir araç sürücüsü cadde üzerinde ilerlerken, hizla kosan basibos atin çarpmasiyla savruldu. Araçta büyük oranda hasar meydana gelirken, atin ayagi kirildi. Kaza ani ise güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Bursa'da Seyir Halindeki Otomobile At Çarpti... O Anlar Kameraya Yansidi
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Mehmet Tanriverdi, evinde bulunan hastasinin ihtiyaçlarini gidermek için otomobiliyle markete gitmek istedi. Cadde üzerinde seyir halinde olan Tanriverdi, yolun kenarindaki araziden kosan basibos atin araca çarpmasi ile ne oldugunu anlayamadi. Savrulan at otluk alana düserken, ölümün kiyisindan dönen sürücü ise yasadigi soktan çiktigi gibi 112 ekiplerini aradi. Ihbar üzerine bölgeye gelen trafik ekipleri gerekli tutanaklari tutarken, arka ayagi kirilan at ise tedavi edilmek üzere koruma altina alindi. Kaza ani güvenlik kamerasina yansirken, Yunuseli Mahallesi’nde oturan vatandaslar, basibos birakilan atlardan dolayi isyan etmis durumda.

“Hastam oldugu için yola çiktim”

Yasadigi olayi anlatan Mehmet Tanriverdi, “Engelli bir hastam var. Ihtiyaçlarini gidermek için markete aracimla gitmek istedim. Cadde üzerinde ilerlerken, bir anda basibos atin çarpmasiyla ne oldugunu anlayamadim. Neyse ki çok hizli degildim. Belki bir salise hizli olsam at, benim oturdugum yere çarpacakti. Canimiza gelmedigi için sükrediyoruz, fakat aracimda da ciddi hasar meydana geldi. Ben yetkililerden basibos atlarin toplanmasini istiyorum. Ciddi bir sorunla karsilassaydik bunun hesabini kim verecekti” diye konustu.

Kaynak: İHA