Baskan Bozbey, BURBAK Sözünü Tuttu

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, seçim döneminde de vaat ettigi üzere; cadde ve bulvar üzerinde bulunan BURBAK noktalarina park eden araçlardan ücret alinmayacaginin ve geçmise yönelik otopark borçlarinin silinecegi müjdesini verdi.

Baskan Bozbey, BURBAK Sözünü Tuttu
Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, Türkçe olmayan tabelalarin kaldirilmasi ve suya getirilen yüzde 25 indirimin hemen arkasindan alinan yeni kararla, BURBAK noktalarinin da ücretsiz olacagini duyurdu. 3 Mayis Cuma günü itibariyle yürürlüge girecek uygulama ile birlikte vatandaslar cadde ve bulvar üzerinde bulunan BURBAK noktalarina araçlarini ücretsiz olarak park edebilecek. Bununla birlikte geçmise yönelik var olan otopark borçlari da silinecek.

Gülümseten hizmetlere devam

Bursalilara en nitelikli hizmetin sunulmasi ve yurttaslarin kentin imkânlarindan esit olarak yararlanmasi amaciyla sözlerini hayata geçiren Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, Bursali hemsehrilerin yüzlerini gülümsetecek hizmetleri devreye aliyor. Bursalilarin, hem altyapi katilim payi hem de otopark ücreti ödemesi yapmasinin dogru olmadiginin altini çizen Baskan Bozbey, alinan kararla ilgili yaptigi açiklamasinda, “Nilüfer Belediye Meclisi’nin 2015 Subat ayi toplantisinda BURBAK’in yol üzerine çeken araçlardan otopark ücreti almasinin yanlis oldugunu gündeme getirmistim ve bu yanlisin düzeltilmesi için mücadele etmistim. Iste bu konuyu çözüme kavusturdugumuzu müjdelemek istiyorum. Bu haksizligi gidermek amaciyla; 3 Mayis 2024 Cuma günü itibariyle cadde ve bulvarlardaki uygun yerlere araçlarinizi ücretsiz olarak park edebileceksiniz. Trafik akisini rahatlatmak ve araçlarin dogru park etmesini saglamak için BURBAK görevlisi arkadaslarimiz yine sizlere yardimci olmaya devam edecekler. Ayrica bugüne kadar cadde ve bulvarlara park eden araçlarin var olan otopark borçlarinin da silinecegi bilgisini vermek istiyorum. Sizleri gülümseten hizmetleri bir bir devreye alacagimizi bildiriyor, sevgi ve saygilarimi sunuyorum.’’ dedi.

Kaynak: İHA