'Filistin' Için Gazze Hatira Ormani Olusturuldu

Ardahan Üniversitesi kampüsünde Filistin’e destek amaciyla “Gazze Hatira Ormani” etkinligi düzenledi.

'Filistin' Için Gazze Hatira Ormani Olusturuldu
Israil’in saldirilari nedeniyle Gazze’de sehit olan Filistinliler için, Ardahan Üniversitesi ve Orman Bölge Müdürlügü tarafindan “Gazze Hatira Ormani” olusturularak ilk fidanlar dikildi. Fidan Dikim Etkinligi, Yenisey Camiinde düzenlenen Gazze sehitleri için Kur’an-i Kerim Tilaveti ve Dua okunmasiyla basladi.

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Il Emniyet Müdürü Gökalp Sener, Il Jandarma Komutani Albay Ramazan Yigit, Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay ile birlikte Filistin’e yardim kapamyasinin açilisini yapti. Vali Çiçek ve beraberindekiler, gelirleri Gazzeli ailelere bagislanmak üzere ögrencilerin hazirlamis oldugu ürünlerden satin aldi.

Burada konusan Vali Hayrettin Çiçek, yardim kampanyasinin hayirlara vesile olmasini dileyerek, Gazze’de akan kanin durmadigini ve her geçen gün arttigini, bu duruma sessiz kalmayan ve duyarliligini ifade eden, katki saglayan herkese tesekkür etti.

Konusmalarin ardindan fidan dikimi etkinligine geçildi. Etkinlikte Vali Hayrettin Çiçek ve beraberindekiler, Orman Bölge Müdürlügü tarafindan tahsis edilen fidanlari toprakla bulusturdu.
Kaynak: İHA