Ordu'da Motosikletli Kuryeler, Ata Emre Için Toplandi

Ordu’da motosikletli kuryeler, motokuryelik yaparken biçakli saldirida hayatini kaybeden 20 yasindaki Ata Emre Akman için bir araya gelerek tepkilerini dile getirdi.

Ordu'da Motosikletli Kuryeler, Ata Emre Için Toplandi
Balikesir Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü ögrencisi olan ve kuryelik isinde çalisan Ata Emre Akman, Balikesir’in Karesi ilçesinde siparis götürdügü noktada ugradigi biçakli saldiri sonrasi hayatini kaybetti. Bunun üzerine Ordu’da görev yapan motosikletli kuryeler, Ceren Özdemir Meydani’nda bir araya gelerek olaya tepki gösterdi, ardindan basin açiklamasi düzenledi.

Ordu Motorlu ve Motorsuz Kuryeler Dernegi Baskani Soner Kelsoy burada yaptigi açiklamada, “Balikesir’de arkadasimiz cani bir sekilde katledildi. Bizim dernek olarak 6 ay içerisinde basimiza gelen kazalarda hiçbir hatamiz olmadigi halde bir arkadasim alkollü bir sürücünün kazasina maruz kalmis ve bacagi kesilmistir. Yine bir arkadasimizin bilegi kirildi, farkli bir arkadasimizin da kaza sonrasi parmagi kesildi. Bizler yok olmak, ölmek istemiyoruz. Devlet büyüklerimizden yaptigimiz isin meslek sayilmasini ve bizlere sahip çikilmasini istiyoruz. Ata kardesimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakinlarina bassagligi diliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA