Protokol Ve Ögrenciler Sehitlikte Açiklamasi 'Sehitler Tepesi Bos Degil'

Samsun protokolü, sehit ve gazi dernekleri ile izciler ve ögrenciler 19 Mayis etkinlikleri kapsaminda sehitlikleri ziyaret ederek, “Sehitler tepesi bos degil” mesaji verdi.

Protokol Ve Ögrenciler Sehitlikte Açiklamasi 'Sehitler Tepesi Bos Degil'
Vali Orhan Tavli, Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Nihat Soguk, Türkiye Muharip Gaziler Dernegi Samsun Subesi Baskani Ahmet Diril, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Sehit, Dul ve Yetimleri Dernegi Samsun Subesi Baskani Necati Yilmaz, Emniyet Teskilati Vazife Malulü ve Sehit Aileleri Vakfi Samsun Sube Baskani Kenan Kaptan, kurum müdürleri, sehit aileleri, gaziler, ögrenciler ve izciler; 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami etkinlikleri kapsaminda Kiranköy ve Asri Mezarliklarindaki sehitlikleri ziyaret etti. Protokol ve beraberindekiler sehitlerin kabirlerine karanfil birakti ve dua etti.

Samsun Valiligi’nden yapilan paylasimda, “Sehitler tepesi bos degil/Topragini kahramanlar bekliyor/Ve bir bayrak dalgalanmak için rüzgâr bekliyor” dizelerinin ardindan “Aziz sehitlerimizin ruhlari sad, mekanlari cennet olsun” denildi.
Kaynak: İHA