KBÜ Engelliler Egitimi Uygulama Ve Arastirma Merkezi Rektör Kirisik'i Ziyaret Etti

Karabük Üniversitesi Engelliler Egitimi Uygulama ve Arastirma Merkezi 10-16 Mayis Engelliler Haftasi kapsaminda Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kirisik’i ziyaret etti.

KBÜ Engelliler Egitimi Uygulama Ve Arastirma Merkezi Rektör Kirisik'i Ziyaret Etti
Engelliler Haftasi’nin önemine vurgu yapmak amaciyla gerçeklestirilen görüsmede, KBÜ Engelliler Egitimi Uygulama ve Arastirma Merkezinin faaliyetleri ve engelli bireylere yönelik sunulan hizmetler hakkinda bilgi paylasilirken, engelli bireylerin egitim ve sosyal hayata katilimlarinin artirilmasi için yapilan çalismalar ele alindi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kirisik, Karabük Üniversitesi Engelliler Egitimi Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdürü Ögr. Gör. Dr. Isa Özkan, Saglik Bilimleri Fakültesi Dekan Yardimcisi Prof. Dr. Tarik Özmen, Engelliler Egitimi Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdür Yardimcisi Ögr. Gör. Tugçe Kolukisa, Saglik Bilimleri Fakültesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Arzu Özyürek ve ögrenci Recep Ünlü’yü Rektörlük makaminda misafir etti. Görüsmeye, Karabük Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Elif Çepni eslik etti.

Rektör Kirisik, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, engelli bireylerin üniversite ortaminda daha aktif bir sekilde yer almasi için yapilan çalismalari desteklerini belirtti.

Engelli bireylerin toplumda önemli bir yeri oldugunu vurgulayan Kirisik, onlarin karsilastigi zorluklarin azaltilmasi için üniversite olarak ellerinden gelen destegi saglamaya devam edeceklerini aktardi.

Özkan ise Engelliler Egitimi Uygulama ve Arastirma Merkezinin engelli bireylere yönelik sundugu egitim ve destek hizmetlerini anlatarak, bu kapsamda gerçeklestirilen etkinlikler ve projeler hakkinda bilgi verdi.

Engellilerin toplumla bütünlesmesi ve potansiyellerini en üst düzeyde kullanmalari için yapilan çalismalarin önemine deginen Özkan, desteklerinden dolayi Rektör Kirisik’a tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA