Giresun Ugur Anadolu Lisesi'nden Basarili Gençlere Egitim Bursu

Giresun Ugur Anadolu Lisesi, Türkiye’nin gelecegine deger katacak ögrencilere egitim destegi veriyor. 25 Mayis ve 1 Haziran’da yapilacak sinavda basarili olacak ögrenciler, ‘Ugurlu Gençlik Bursu’ almaya hak kazanacak.

Giresun Ugur Anadolu Lisesi'nden Basarili Gençlere Egitim Bursu
Her yil ögrencilere verdigi egitim bursu ile adindan söz ettiren Giresun Ugur Anadolu Lisesi, bu yil da gelenegi sürdürüyor. Türkiye’de lise kademesindeki tüm ögrencilere açik olan Ugurlu Gençlik Bursu ile basarili ögrenciler, sadece bilgi degil ayni zamanda gelecekleri için de saglam bir temel kazanacaklar. 25 Mayis Cumartesi günü saat 10.00’da 8, 9 ve 10’uncu siniflar, 1 Haziran Cumartesi günü saat 10.00’da ise 11’inci siniflar için düzenlenecek Ugur Tani Sinavi (UTS) ve mülakat degerlendirmesi ile Giresun Ugur Anadolu Lisesi’nde burslu okuma hakki elde edecek.

“Ülkemize deger katacak gençleri yetistirecek olmak heyecan verici”

Ugur Okullari olarak geride biraktiklari 55 yilin tamamini egitime adadiklarini belirten Bahçesehir Ugur Egitim Kurumlari Icra Kurulu Baskani Hüseyin Yücel, “Ugurlu Gençlik Bursu bu adanmisligin göstergelerinden yalnizca biri. Bizler yarim asri askin deneyimlerimizle iz birakacak islere imza atmanin gururunu yasadik, bundan sonra da yasamaya devam edecegiz. Giresun Ugur Anadolu Lisesi’nin Ugurlu Gençlik Bursu ile ülkemize deger katacak gençleri yetistirecegini bilmek bizleri ilk günkü kadar heyecanlandiriyor. Gelecege hem akademik hem bilimsel anlamda donanimli bireyler yetistirdik, daha da yetistirmeye devam edecegiz” dedi.

Ugur Okullari Genel Müdürü Mustafa Çakir ise, “Yarim asri askin sinavlara hazirlik gelenegimizden aldigimiz güçle kisisel ve kültürel farkindaligi gelismis, dünya vatandasi, duyarli, saygili ve hepsinden önce mutlu bireyler yetistirmeye devam ediyoruz. Ugur Okullari’nin yeni nesil egitim yaklasimlari ülkemize deger katan, uluslararasi basarilariyla bizleri gururlandiran basarili nesillerin yetismesini sagliyor. Bu kez ülkemize deger katacak gençleri Ugurlu Gençlik Bursu ile Giresun Ugur Anadolu Lisesi’nde yetistirecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA