Gediz'de Engelli Bireyler Için Uçurtma Senligi

Kütahya’nin Gediz ilçesinde, Engelliler Haftasi nedeniyle 15 Temmuz Sehitleri Özel Egitim Uygulama Merkezi tarafindan 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami etkinlikleri çerçevesinde uçurtma senligi düzenlendi.

Gediz'de Engelli Bireyler Için Uçurtma Senligi
Ilçe stadindan düzenlenen etkinlige Gediz Belediye Baskani Necdet Akel, Ilçe Milli Egitim Sube Müdürü Yusuf Dag, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Muhammed Keskin, 15 Temmuz Sehitleri Özel Egitim Uygulama Merkezi ögrencileri, ögretmenleri ve veliler katildi.

Gerçeklesen etkinlikte, engelli bireylerin toplumla bütünlesmesi ve farkindalik olusturulmasi hedeflendi. Belediye Baskani Necdet Akel’in de katilimiyla renklenen etkinlikte, engelli çocuklar ve aileleriyle bir araya gelindi.

Etkinlik hakkinda açiklama yapan Baskan Akel, “Özel bireylerimizin yasamin her alaninda aktif olarak yer almalari gerekiyor. Onlarin topluma kazandirilmasi ve hak ettikleri destegin saglanmasi için Gediz Belediyesi olarak bu yönde çalismalar yürütüyoruz” dedi.

Uçurtma senliginde engelli çocuklar, aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirirken, Belediye Baskani Necdet Akel de çocuklarla bir araya gelerek uçurtma uçurma keyfi yasadi.
Kaynak: İHA