F-16 Sesiyle Deprem Korkusuna Kapilan Esnafin Emekleyerek Kaçmaya Çalistigi Anlar Kamerada

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde alçak uçus yapan F-16 uçaginin sesini duyunca deprem oluyor sanan esnaf, emekleyerek kaçmaya çalisti. Esnafin o anlari is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.

F-16 Sesiyle Deprem Korkusuna Kapilan Esnafin Emekleyerek Kaçmaya Çalistigi Anlar Kamerada
1 Haziran Türk Hava Kuvvetleri Kurulus Günü hazirliklari münasebetiyle prova yapan F-16 uçagi, Düziçi ilçesi semalarinda alçak uçus gerçeklestirdi. Uçagin sesinden tedirgin olan çig köfteci Teoman Kaan Güler, deprem oldugunu zannederek can havliyle emekleyerek kaçmaya çalisti. Güler’in emekledigi anlar ve nisanlisinin is yerinden kaçtigi anlar güvenlik kamerasina yansidi. Güler’in o anlari sosyal medyada izleyenleri gülümsetti.

Osmaniye’de büyük bir deprem yasadiklarini, o yüzden sesi duyunca deprem oldugunu düsündügünü söyleyen Teoman Kaan Güler, "Sesi ilk duydugumda deprem oluyor sandim. Biliyorsunuz bölgemizde büyük bir deprem yasandi. Ben deprem oluyor sandim, korkuyla kendimi yere attim, sonrasinda emekleyerek bulundugum ortamdan çikmaya çalistim. Disari çikinca ne oldugunun farkina vardim. F-16 uçagi yakin geçis yapmis ilçemizde, sonra dükkana girdim. Güvenlik kamerasi görüntülerini izledim, komik bir görüntü ortaya çikmis. Nisanlim arkada yatiyordu hasta oldugu için, o da sesleri duyunca deprem oluyor sanmis, arka tarafta uzun süre terliklerini aramis. Komik bir görüntü ortaya çikti. Biz deprem oluyor sandik, F-16 uçagi geçmis" dedi.

Kaynak: İHA