Zeynep Bastik, 19 Mayis Gençlik Festivali'nde Sahne Alacak

Vestel’in 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kapsaminda Samsun’da bu yil 3’üncüsünü düzenleyecegi 19 Mayis Gençlik Festivali dolu bir programla gerçeklesecek. Milletler Ligi kapsaminda Filenin Sultanlari’nin Fransa ile gerçeklestirecegi maçin ilk setinin gösterimiyle baslayacak olan festivalde, kortej geçisinin ardindan ünlü sarkici Zeynep Bastik sahne alacak.

Zeynep Bastik, 19 Mayis Gençlik Festivali'nde Sahne Alacak


Vestel, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni bu yil da Samsun Büyüksehir Belediyesi’nin destekleriyle Samsun Bati Park’ta gençlerle birlikte kutlayacak. Türkiye’de sporun en önemli destekçisi olarak uzun yillardir voleybola büyük destek veren Vestel’in bu yil 3’üncüsünü düzenleyecegi festivalin açilisinda, Milletler Ligi kapsaminda ‘Filenin Sultanlari’nin Fransa ile gerçeklestirecegi maçin ilk seti dev ekrandan canli yayinlanacak.

Maçin ardindan kortej geçisiyle sürecek olan festivalde bu sene sevilen sarkici Zeynep Bastik sahne alacak. Festival, Zeynep Bastik konserinin ardindan dj performansi ile devam edecek.

Eski 19 Mayis kutlamalarini yeniden canlandiran ve artik geleneksel hale gelen festival ücretsiz olarak gerçeklesecek ve halka açik olacak. Organizasyon kapsaminda Zeynep Bastik konserinden ilk üç sarki da Vestel’in sosyal medya kanallarindan canli olarak yayinlanacak.
Kaynak: İHA