Manisa'dan Jandarmadan Uyusturucuya Darbe

Manisa’nin Akhisar Ilçe Jandarma Komutanligi Jandarma Suç Arastirma Timi (JASAT) ve asayis timlerinin yürüttügü genis kapsamli istihbarat çalismalari sonucunda çok sayida uyusturucu madde ele geçirilirken 1 kisi gözaltina alindi.

Manisa'dan Jandarmadan Uyusturucuya Darbe
Manisa’nin Akhisar Ilçe Jandarma Komutanligi JASAT ve asayis timleri tarafindan Akhisar Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde operasyon düzenlendi.

Operasyonda 21 adet sentetik ecza hapi, 2 adet hassas terazi, 1 adet USB bellek, 15 bin 500 TL, 11 adet fisek, 1 adet sarjör, 4 adet telsiz ve bataryasi ele geçirilirken I.S. adli süpheli de gözaltina alindi. Süpheli hakkinda "Uyusturucu Madde Ticareti", "6136 Sayili Kanuna Muhalefet" ve "Elektronik Haberlesme Kanununa Muhalefet" suçlarindan adli islem baslatildigi ögrenildi.

Uyusturucu madde ticaretine karsi yürütülen mücadeleye kararlilik devam edilecegi mesajini veren Manisa Il Jandarma Komutanligi, yaptigi açiklamada "Vatandaslarimizdan gelen ihbarlar ve destekler, bu tür operasyonlarin basarisinda büyük rol oynamaktadir. Halkimizin destegiyle güvenlik güçlerimiz, suç ve suçlularla etkin bir sekilde mücadele etmeyi sürdürecektir” dedi.

Kaynak: İHA