Maltepe Belediyesi'ne Bagli Zabita Ekipleri Esnafi Tehdit Ve Darp Etti

Maltepe Belediyesi’ne bagli zabita ekipleri, dükkanlarin önünde bulunan reklam dubalarini kaldirilmasi için çalisma yaptigi sirada tartistigi esnafi önce ’size burada ekmek yedirtmeyiz’ diyerek tehdit etti, ardindan darp etti. O anlar is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Maltepe Belediyesi'ne Bagli Zabita Ekipleri Esnafi Tehdit Ve Darp Etti


Olay, geçtigimiz Maltepe Baglarbasi Mahallesi’nde saat 09.30 siralarinda yasandi. Iddiaya göre, Maltepe Belediyesi’ne bagli zabita ekipleri cadde üzerinde esnaf tarafindan dükkan önüne koyulan reklam dubalarini kaldirmaya çalisti. Bunun üzerine bir esnaf dubayi zabita ekiplerine vermeyerek dükkanin içine koydu. Zabita ekipleri dubayi vermeyen esnafin dükkanina girerek dubayi almak istedi. Zabita ekipleri ve esnaf arasinda sözlü tartisma çikti. Belediye’ye ait zabita ekipleri esnafa önce ’burada sana ekmek yedirtmeyiz’ diyerek tehdit etti. Ardindan da darp etti. Zabita ekiplerinin darp görüntüleri ise dükkanin güvenlik kamerasina anbean yansidi. Yasanilan kavgayi çevredeki diger vatandaslar ve esnaflar zorlukla ayirdi.

"Seçimden sonra bizi sikistirdilar, memnun degiliz"

Esnaf Fadime Öz, "Dedelerden, atalardan beri biz CHP’liyiz. CHP için canla basla çalistik. Ama bizi böyle sikistirmasin. Sikistirinca kapimizi kapatip çikariz. Seçimden sonra bizi çok sikistirdi. Memnun degiliz" diye konustu.

Kaynak: İHA