Isparta'da Otomobil Önce Bisikletliye Ardindan Yayaya Çarpti

Isparta’da otomobil cadde üzerinde seyir halinde olan bisiklete, ardindan sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldirimda yürüyen yayaya çarpti. O anlar çevrede bulunan güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Isparta'da Otomobil Önce Bisikletliye Ardindan Yayaya Çarpti
Kaza, Isparta Mimar Sinan Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Celalettin G. idaresinde 07 LB 601 plakali otomobil, ilk önce cadde üzerinde seyir halinde olan Ibrahim G.’nin kullandigi bisiklete, ardindan direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldirimda yürüyen yaya Bahar B.’ye çarpti. Çarpmanin siddeti ile Ibrahim G. ve 1738 Sokak’a dogru savrulan yaya yaralandi. Kazayi gören çevredeki vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarla birlikte bölgeye saglik ve polis ekibi sevk edildi. Yaralilar saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan Isparta Sehir Hastanesi’ne kaldirildi.

Kaza anlari cadde üzerinde bulunan bir is yerinin güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde, otomobilin seyir halinde olan bisikletliye, ardindan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldirimdaki yayaya çarptigi anlar yer aldi. Çarpmanin etkisi ile yayanin savruldugu ve çevredeki vatandaslarin yayanin yanina kosarak yardimda bulundugu görüldü.

Öte yandan, yaralilarin saglik durumunun iyi oldugu ögrenilirken, ekipler tarafindan kaza ile ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA