Incirliova'nin Özel Askerleri Gönüllerince Eglendi

Incirliova Belediyesi ve Incirliova Engelsiz Yasam Dernegi tarafindan birlikte organize edilen Özel Askerler Kina Gecesi ve Asker Eglencesi etkinligine katilan Incirliova Belediye Baskani Aytekin Kaya, bir günlügüne askere gidecek özel askerlerin sevinçlerine ortak oldu.

Incirliova'nin Özel Askerleri Gönüllerince Eglendi


Incirliova Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlige vatani görevlerini yerine getirmek üzere bir günlügüne askere gidecek olan Incirliovali engelli gençler, engelli aileleri ve yakinlari katildi.

Bir günlügüne askere gidecek olan özel askerler için pasta kesilen gecede askerlere kina da yakildi. Engelliler, aileleri ve geceye katilanlar çalan müzikler esliginde gönüllerince eglendi.

Gecede engelli bireylerle yakindan ilgilenen Baskan Kaya etkinlige iliskin açiklamasinda, “Belediyemiz ve Incirliova Engelsiz Yasam Dernegi tarafindan organize edilen Özel Askerler Kina Gecesi ve Asker Eglencesi Etkinliginde, özel askerlerimizin sevinç ve mutluluklarina ortak olduk. Onlarin hayatlarinda olmak, onlarla birlikte bu hayati paylasmak ve bunu yaparken ortaya çikan tüm engelleri sevginin gücü ile ortadan kaldirmak isimizin en önemli parçasi. Bu dogrultuda düzenlenmis çok güzel bir etkinlikti. Etkinligin düzenlenmesinde emegi geçen basta Incirliova Engelsiz Yasam Dernegi Baskanimiz Ayse Okulsev ve yönetimine, etkinlikte görev alan belediye çalisanlarimiza ve tüm görevlilere tesekkür ediyor, engelli vatandaslarimiza ve ailelerine bir ömür saglik, mutluluk ve esenlikler diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA