Antalya'da Sosyal Medya Üzerinden Uyusturucu Satisina Es Zamanli Operasyon

Antalya’da Telegram ve sosyal medya uygulamalari üzerinden uyusturucu madde ticareti yaptigi belirlenen sahislara yönelik 25 adrese 450 personelle operasyon düzenlendi.

Antalya'da Sosyal Medya Üzerinden Uyusturucu Satisina Es Zamanli Operasyon
Uyusturucu ticareti yapan sahislara yönelik Antalya Emniyet Müdürlügü ekiplerinin çalismalari hiz kesmeden devam ediyor. Cep telefonu mesajlasma uygulamasi Telegram ve sosyal medya kanallari üzerinden uyusturucu satisi ve ticareti yapildigini tespit eden Antalya Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, sabah saatlerinde belirlenen adreslere safak baskini düzenledi.



25 adrese 450 personelle baskin

2 aylik teknik ve fiziki takip sonucunda Alanya ve Manavgat merkezli olmak üzere Kepez, Muratpasa ve Konyaalti’nda belirlenen 25 adrese 450 personelin katilimi ile operasyon yapildi. Özel harekat polisleri ve helikopter destegi ile Kepez ilçesi Gündogdu Mahallesi 2475 Sokak üzerinde bulunan bir apartmana düzenlenen baskinda narkotik köpegi Maya tarafindan arama yapildi. M.S.O. ve P.O. isimli kardesler düzenlenen baskin sonucu gözaltina alinarak ifadeleri alinmak üzere Antalya Emniyet Müdürlügüne götürüldü. Gözaltina alinan sahislarin emniyete götürülüsü sirasinda anneler, "Annecigim bay bay" diyerek arkalarindan el salladi.
Kaynak: İHA