ZAFER'den Yeni Teknolojiler Ile Katma Degerli Üretim Paneli Ve Teknokent-Ögrenci Bulusmasi

Zafer Kalkinma Ajansi (ZAFER) tarafindan Manisa Ticaret ve Sanayi Odasinda Yeni Teknolojiler ile Katma Degerli Üretim Paneli düzenlenecek, ayrica Teknokent-Ögrenci bulusmasi gerçeklestirilecek.

ZAFER'den Yeni Teknolojiler Ile Katma Degerli Üretim Paneli Ve Teknokent-Ögrenci Bulusmasi
Zafer Kalkinma Ajansi (ZAFER) tarafindan Manisa’da faaliyet gösteren firmalarin yüksek teknolojiye dayali çözüm bulmalarina ve endüstrinin degisik konularinda kullanilan yeni teknolojileri tanimalarina katki saglamak amaciyla 16 Mayis 2024 Persembe günü saat 09.30-12.30 arasinda Manisa Ticaret ve Sanayi Odasinda Yeni Teknolojiler ile Katma Degerli Üretim Paneli düzenlenecek. Panelde sektörün önde gelen firmalarindan Mia Teknoloji, SANLAB, Poligon Mühendislik, Flood Medya, infoTron ve +90 Digital Factory yetkilileri birer sunum yapacak.

Zafer Kalkinma Ajansi, Manisa’da faaliyet gösteren ve firmalarini teknolojik bakimdan gelistirmek isteyen tüm isletmeleri etkinlige davet etti.

“ZAFER’den Teknokent - Ögrenci Bulusmasi”

Kalkinma Ajanslari Genel Müdürlügünün koordinasyonunda Siber Vatan Programi çerçevesinde Zafer Kalkinma Ajansinin (ZAFER) destekleriyle Manisa Celal Bayar Üniversitesi ögrencilerine, Beyaz Sapkali Hacker (C.E.H), Sizma Testi, Zararli Yazilim Analizi, Tersine Mühendislik ve Web Güvenligi Egitimi veriliyor.

Egitimlerini tamamlayan ögrencilerin bölgedeki Teknokentlerde yer alan firma temsilcileri ile 16 Mayis 2024 Persembe günü saat 14.00’te Manisa Celal Bayar Üniversitesi Teknoloji Gelistirme Bölgesinde bulusacagi bir etkinlik düzenlenecek. Birebir görüsmelerin yapilacagi etkinlikte, ögrencilerin siber güvenlikle ilgili is dünyasini tanimasi, ilerleyen dönemlerde bu alanda çalisan firmalarda istihdam edilmesine katki saglanmasi öngörülüyor. Etkinlige Teknokent disinda siber güvenlik ve benzeri konularda çalisan firmalar da davet edilebilecek.
Kaynak: İHA