Gaziantep'te 103 Engelliye Akülü Ve Manuel Tekerlekli Sandalye Dagitildi

Sahinbey Belediyesi, engelliler haftasi nedeniyle 103 adet akülü ve manuel tekerlekli sandalye dagitim yapti.

Gaziantep'te 103 Engelliye Akülü Ve Manuel Tekerlekli Sandalye Dagitildi
Sahinbey Belediyesi tarafindan engelliler haftasi dolayisiyla “Bir Gün Degil 365 gün Beraberiz” sloganiyla 103 adet akülü ve manuel tekerlekli sandalye dagitim töreni yapildi.

“Engelli kardeslerimizin yanindayiz”

Engellilerin her zaman yaninda olduklarini söyleyen Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, “Engelli olmayacagimizin hiçbir garantisi yok. Hepimiz engelli adayiyiz ve engelli olabiliriz. Engelli kardeslerimizin yanindayiz. Gazoz kapagi, sise kapagi gibi seyler toplayin da size araç verelim demiyoruz. Bugün itibariyle toplam 3 bin 886 adet akülü ve manuel sandalyeyi engelli kardeslerimize hiçbir talepte bulunmadan hediye ettik. Bunlar onlarin hakki dedik. Güle güle kullansinlar” dedi.



“Engelliler günlerinde degil her zaman bizimledir”

Sahinbey Belediye Baskani Tahmazoglu’nun her zaman yanlarinda oldugunu belirten GÖRBIL Dernegi Baskani Mehmet Aysel, “Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, engelliler günlerinde degil her zaman bizimledir. Her ne zaman gelirseniz gelin hangi cihaza ihtiyaciniz olursa size yardimci olur. Engellinin her zaman yaninda olan Tahmazoglu’na tesekkür ediyorum” seklinde konustu.



“Bu araba sayesinde sürünmem bitti”

Törende konusan vatandas Mehmet Karaoglan, “Baskanimiz 2010 yilinda bana bu sandalyeyi hediye etti. Bu araba sayesinde sürünmem bitti. Buradaki herkesin buna benzer hikâyeleri var. Ben baskanimiza çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Tören toplu fotograf çekimiyle sona erdi.
Kaynak: İHA