Bayburt'ta Engelliler Haftasi Etkinlikleri Devam Ediyor

Engelliler Haftasi, Bayburt’ta çesitli etkinliklerle kutlanirken, özel egitim okullarinin hazirladigi salon programi ve sergi çalismasi renkli görüntülere sahne oldu.

Bayburt'ta Engelliler Haftasi Etkinlikleri Devam Ediyor
Engelliler Haftasi programi, Çoruh Kültür Merkezindeki sergi açilisiyla basladi.

Özel egitim okullari tarafindan hazirlanan ortak sergi, konuklar tarafindan yogun ilgi gördü. Sergi açilisinin ardindan salon programina geçildi.

Bayburt Özel Egitim Anaokulunun koordine ettigi salon programi Belediye Baskani Mete Memis, Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, Il Milli Egitim Müdürlügü yöneticileri, okul müdürleri, ögretmenler, ögrenciler ve velilerin yogun katilimiyla gerçeklesti.

Engelliler Haftasi nedeniyle düzenlenen programda saygi durusunda bulunuldu ve Istiklal Marsi seslendirildi. Açilis konusmalari sonrasinda ögrenciler gösterilerini sergiledi. Singah Özel Egitim Anaokulu, Bayburt Özel Egitim Anaokulu, Atatürk Ilkokulu ve Veysel Efendi Ortaokulu ögrencileri müzikli gösterileriyle hem eglendi, hem eglendirdi. Özel Egitim Meslek Okulu ögrencilerinden olusan koro ekibi de sarkilariyla programa renk katti. Program, Özel Egitim Uygulama Okulunun puzzle ve müzikli koreografi etkinligi ile sona erdi.

Engelliler Haftasi kutlamalarinin fidan dikimi, at binme etkinligi ve seyir terasi gezisiyle hafta boyunca devam edecegi bildirildi.

Kaynak: İHA