Anneannesinden Izinsiz Aldigi Araçla Kaza Yapti Açiklamasi 2 Genç Agir Yaralandi

Aksaray’da anneannesinden izinsiz aldigi araçla kaza yapan 17 yasindaki ehliyetsiz sürücü ile kiz arkadasi agir yaralandi.

Anneannesinden Izinsiz Aldigi Araçla Kaza Yapti Açiklamasi 2 Genç Agir Yaralandi
Kaza, aksam saatlerinde Zafer Mahallesi 6825 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, anneannesin 68 BY 043 plakali Fiat marka otomobilini izinsiz alan K.Y. (17), kiz arkadasi I.Y.E. (17) ile sehirde gezintiye çikti. Zafer Mahallesinde gezerken biraz sürat yaptigi iddia edilen genç sürücünün kullandigi otomobil, sokaktan çikan Ramazan A. (56) yönetimindeki 68 KT 678 plakali Fiat marka otomobile çarpti. Çarpismanin etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybeden genç sürücü önce kaldirima çikti sonra da agaca çarpip takla attiktan sonra durabildi. Agacinda devrildigi kazada otomobil hurdaya dönerken sürücü ve arkadasi agir yaralandi.

Kazayi gören çevredeki vatandaslar durumu hemen 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardim ekipleri yarali gençlere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptiktan sonra ambulanslara Aksaray Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisine kaldirdi. Burada tedavi altina alinan gençlerin saglik durumlarinin ciddiyetini korudugu ögrenilirken diger araç sürücüsü ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürüldü.

Aksaray Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan kazayla ilgili tahkikat baslatildi.
Kaynak: İHA