Emekli Vali Ve Bürokrat Esleri Çorum'u Gezdi

Ankara’dan Çorum’a gelen emekli vali ve bürokrat esleri, Belediye Baskani Halil Ibrahim Asgin’in esi Feyza Asgin’in ev sahipliginde sehrin güzelliklerini gezerek görme imkani buldu.

Emekli Vali Ve Bürokrat Esleri Çorum'u Gezdi
Çorum’un önceki dönem valililerinden emekli Anayasa Mahkemesi Üyesi Mustafa Yildirim’in esi Perihan Yildirim, emekli Danistay Üyesi Atil Üzelgün’ün esi Zeren Üzelgün, emekli Danistay Üyesi Hüseyin Poroy’un esi Ayla Poroy, emekli Bayburt Valisi Osman Diraçoglu’nun esi Sengül Diraçoglu, emekli Anayasa Mahkemesi Baskan Vekili Recep Kömürcü’nün esi Hülya Kömürcü ve emekli bürokrat eslerinden olusan yaklasik 30 kisilik heyet Çorum’u ziyaret etti. Ankara’dan kültür gezisi için gelen emekli vali ve bürokrat esleri, Belediye Baskani Halil Ibrahim Asgin’in esi Feyza Asgin’in ev sahipliginde Çorum’un tarihi ve kültürel güzelliklerini kesfetti. Bogazkale ve Alacahöyük’ün ardindan Çoruminia, Çorumlu Obasi, Millet Bahçesi, Kadin El Emegi Çarsisi, Veli Pasa Hani, tarihi arasta ve sehrin çesitli yerlerini gezen heyet, yillar sonra yeniden Çorum’a gelmekten mutluluk duyduklarini ifade ettiler.

Çorum’u çok gelismis ve güzellesmis bulduklarini dile getiren emekli vali esleri, kendilerini misafir eden Feyza Asgin’a tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA